Recruiter/jobcoach

Introductie

Zoek jij een betekenisvolle baan waar je bij kan dragen aan een van de grootste maatschappelijke uitdagingen van deze tijd? Ben jij een commerciële denker, een pragmatische doener, en word je blij van verbinden? Word jij enthousiast van innovatie en werken volgens de lean-start-up methode? Lees dan verder want wij zijn op zoek naar een recruiter/jobcoach voor ons  Arbeidsmatchplatform!

Over ons

Arbeidsmatchplatform heeft als missie om 10.000 extra technici te vinden en daarmee de  energietransitie te realiseren. Dat doen we op een innovatieve manier, door anders naar mensen, banen en werk te kijken. We kijken naar mensen vanuit de skills-benadering en focussen daarbij op wat iemand kan, en kan leren, in plaats van wat iemand mist. Daarnaast werken we organisatieoverstijgend, want samen zijn we sterker! Dit brengen we samen op een innovatief AI-driven platform waar we werkzoekenden van A tot Z willen begeleiden naar een betekenisvolle baan in de techniek. Achter Arbeidsmatchplatform zitten 7 grote bedrijven waar we nauw mee samenwerken: Alliander, KPN, TenneT, Stedin, Enexis, Van Gelder en Van Voskuilen. Meer weten? Lees onder aan deze vacature meer over onze product, check www.arbeidsmatchtplatform.nl, of lees over ons in de media.

De positie

We zoeken een recruiter/jobcoach voor ons kandidaten-team. Iemand met oog voor kansen en mensen, en een passie voor verbinden. Een greep uit jouw werkweek:

 • Je spreekt wekelijks 20 kandidaten die zich op ons platform hebben geregistreerd om te horen wie ze zijn, wat ze kunnen en wat ze zoeken
 • Je checkt in bij collega-recruiters van onze partners: “ik zie een skill-match, dit zou een geschikte kandidaat kunnen zijn voor elektromonteur als jullie hem/haar nog opleiden!” 
 • Samen met jobcoach collega Jaap maak je een plan om de doorstroom van door ons gematchte kandidaten te vergroten. Deze presenteer je aan het team. 
 • Je maakt een analyse over onze kandidaten pool: wie zijn deze mensen, wat is er nodig om ze succesvol aan het werk te krijgen?
 • Je bezoekt een loopbaanevent in de sector om kennis op te doen over werken in de energietransitie
 • Je stelt uitdagende KPI’s op voor het komend kwartaal en bedenkt wat je nodig hebt om die te halen
 • Je regelt een rondleiding bij een van onze partners om feeling te krijgen met het werk(veld)
 • Je vertaalt de ervaringen van onze klanten en kandidaten in eisen voor nieuwe recruitment technologie

Wie ben jij?

De skills die wij zoeken zijn:

 • Commercieel
 • Energiek en snel
 • Optimistisch 
 • Doorzetter
 • Gestructureerd 
 • Ondernemend 
 • Open voor ontwikkeling 
 • Kan meerdere ballen in de lucht houden
 • Passie voor mensen en matchen
 • Kennis van recruitment technologie

Ervaring met werving en selectie of bij een recruitment- /uitzendbureau is een pré

Werken bij AMP

Arbeidsmatchplatform is een dynamische start-up van 11 gedreven mensen. We zijn zelfstandige, supporting en missiegedreven mensen, waarbij er altijd oog is voor elkaar en eigen initiatief wordt aangemoedigd. We lopen voorop in de skill-based arbeidsmarkt en samen krijgen we er energie van deze in actie te brengen! We zijn lean, georganiseerd en georiënteerd en hebben een can do mentaliteit. Dat moet ook wel, want innovatie betekent experimenteren en leren, en dat doen wij door te doen!. Op dinsdag en donderdag werken we samen in onze shared-office in Utrecht, op andere dagen werken we met/bij onze partners in het land of vanuit huis.

Arbeidsvoorwaarden

 • Arbeidsovereenkomst: 28 – 40 uur per week, eerst voor 6 maanden, vervolgens een vast dienstverband
 • Salaris: €2.500 tot €3.500 per maand, afhankelijk van ervaring
 • Locatie: dinsdag en donderdag in ons flexkantoor bij Utrecht Centraal, verder flexibel
 • Reiskostenvergoeding: in principe OV, auto alleen indien OV niet mogelijk is
 • Tegemoetkoming: thuiswerkplek, BYOD in overleg en afhankelijk van jouw wensen

Enthousiast?

Bij ons geen uitgebreide assessments, sollicitatiebrief of CV! Bel of stuur een berichtje naar Wouter voor meer informatie of solliciteer gelijk door een mail te sturen waarin je uitlegt waarom jij enthousiast wordt van onze missie en hoe je jezelf in de omschreven skills herkent. Tot snel! 

Wouter de Jong // Wouter@arbeidsmatchplatform.nl // 06-18973470


Bij Arbeidsmatchplatform zetten we ons in voor een inclusieve werkplek waar iedereen gelijke kansen krijgt. Wij waarderen eigen perspectief wat diversiteit met zich meebrengt en moedigen iedereen aan om te solliciteren.

Meer lezen? Check www.arbeidsmatchtplatform.nl, lees over ons in de media en lees hieronder nog meer over ons product en ontwikkelperspectief.

Ons product

Skills staan centraal in ons platform. We verbinden kandidaten aan banen op basis van skills. Onze focus ligt dus op wat de kandidaat nu en in de toekomst kan, in plaats van wat die in het verleden kon. We gebruiken AI technologie om objectief meerdere werkgevers uit de regio aan de kandidaten te matchen. Zo helpen we werkzoekenden om de best passende technische baan te vinden. Ook (en vooral juist) als ze géén relevante opleiding hebben. Dit is nieuw, spannend en iedereen is het er over eens dat dit de toekomst heeft. Daarmee is het wel pionieren: we lopen voorop in onbekend terrein, en zijn constant aan het verbeteren.

Ontwikkelperspectief en carrièrekansen

Je werkt aan een innovatie die alleen maar meer aandacht zal krijgen. Je leert over AI en slaat de brug tussen technologie en mensen. Je zult snel meer verantwoordelijkheid krijgen en de rol zelfstandig kunnen uitvoeren. We hebben een steile groeicurve, waardoor er mogelijkheden zijn om in de toekomst mensen aan te gaan sturen. Deze rol verschaft je een zeer goede basis voor vervolgstappen binnen de tech, HR of AI wereld maar ook binnen het grote bedrijfsleven in de energietransitie.

Scroll to Top