Kom werken bij ons

Dynamische startup | Funding van 7 nationale werkgevers | Innovatief en ondernemend

Wil jij een van de grootste maatschappelijke problemen van deze tijd aanpakken? En dat op een innovatieve, slimme manier, waarbij we technologie koppelen aan mensenwerk? Ben jij klantgericht en een doorzetter? Met het Arbeidsmatchplatform helpen we het tekort aan technici in de energietransitie oplossen. We zoeken twee mensen die een sleutelrol in dit proces gaan bekleden; als ecosysteem regisseur zorgen jullie voor verbinden van het regionale netwerk van werkgevers, sociale partners en opleiders met elkaar en ons platform, waardoor veel meer mensen goed werk vinden in de bouw en techniek.

Ons team

We werken in een platte organisatie. Elke dag starten we met een korte stand-up om de activiteiten te bespreken. We bieden iedereen veel flexibiliteit en de mogelijkheid om je werk op een eigen manier in te vullen. Op dinsdag en donderdag ontmoeten we elkaar op kantoor vlakbij Utrecht CS.

Njord

Rinke

Eline

Jeroen

Susanne

Wouter

Gökhan

Kom bij ons werken

Kom je ons team versterken? Momenteel hebben we deze vacatures open staan:

Ben je op zoek naar een stage of afstudeerplek? Neem contact op via de knop hieronder en dan kunnen we samen zoeken naar een goede stageplek voor jou.

Scroll to Top