Werk in jouw regio

Voor de uitdagingen van Nederland zijn veel mensen nodig. Ook in jouw regio. Daarom werken we met ons platform samen met regionale werkgevers, opleiders, gemeenten en andere instanties. Samen helpen wij jou stap voor stap naar een nieuwe baan. Kies jouw regio voor meer informatie over mogelijkheden bij jou in de buurt.

We zijn momenteel actief in regio’s Amsterdam, Groot-Amsterdam, Rivierenland en Rotterdam.

Gemeente Amsterdam

Amsterdam groeit en verduurzaamt. En dat biedt volop baankansen voor jou. De komende jaren bouwen we energieneutrale huizen, komen er elektrische laadpalen bij en installeren we zonnepanelen. Daarom zoeken wij handige Amsterdammers met een passie voor techniek, bouw en groen, die willen bouwen aan hun eigen toekomst én die van onze stad. Voor mooie banen die de komende tientallen jaren heel veel werk opleveren.

Regio Groot-Amsterdam

Samenwerking: Infra Groot Amsterdam

Door slimmer samen te werken, kunnen we in Groot-Amsterdam meer technici werven, opleiden én behouden voor de sector water, energie en ondergrondse infra. En zo werken we samen aan onze gezamenlijke ambitie om het aantal medewerkers in deze sector te vergroten.

De volgende bedrijven werken samen onder de naam Infra Groot Amsterdam: Heijmans, Alliander, Waternet, Visser & Smit Hanab, Dmissi Electro BV, PWN en Van Gelder Groep BV.

Regio Rivierenland

Bij ons vind je kansen om als zij-instromer te starten in de bouw en techniek. Zowel als leerling en zeker ook als zij-instromer. Bij Arbeidsmatchplatform Rivierenland vind je tientallen vacatures voor zij-instromers. Wij werken samen met praktijkopleiders en sociale partners om van jouw nieuwe baan een succes te maken.

Regio Rotterdam-Rijnmond

Voor de uitdagingen in regio Rotterdam Rijnmond regio zijn veel technische mensen nodig. Denk bijvoorbeeld aan het klaarmaken van de haven voor de energietransitie. Er is onder andere veel nieuwe infrastructuur voor duurzame elektriciteit en (groene) waterstof nodig en ook moet het stroomnet worden verzwaard.

Via dit platform willen we jou uitnodigen om de stap naar een baan met zekerheid te zetten. Geen opleiding of ervaring? Geen probleem! Wij helpen je stap voor stap naar een zekere toekomst!

Meer weten over hoe je als regio kunt deelnemen?

Neem contact op met Njord, directeur van het Arbeidsmatchplatform.

Scroll to Top